Pellet24.fi on täällä! Uusi verkkokauppamme tekee pellettien tilaamisesta helpompaa kuin koskaan

Olemme innoissamme voidessamme julkistaa uuden verkkokauppamme, Pellet24.fi!

Pellet24 on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan pellettien tilaamista ja toimitusta suoraan kotiisi tai yritykseesi. Olitpa sitten kokenut pellettikäyttäjä tai vasta harkitset siirtymistä tähän ympäristöystävälliseen lämmitysmuotoon, meillä on sinulle kaikki tarvittava.

Mikä tekee Pellet24:stä ainutlaatuisen?

Helppokäyttöinen verkkokauppa: Olemme panostaneet selkeään ja intuitiiviseen käyttöliittymään, jotta pellettien tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Muutamalla klikkauksella löydät sopivat tuotteet, syötät toimitusosoitteen ja maksat tilauksen.


Laaja valikoima laadukkaita pellettejä: Valikoimastamme löydät laajan valikoiman korkealaatuisia puupellettejä eri tarpeisiin. Tarjoamme niin pieniä säkkejä kuin suursäkkejä ja irtotavaraa. Kaikki pellettimme täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset, joten voit luottaa niiden palamistehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.


Kilpailukykyiset hinnat ja ilmainen kotiinkuljetus: Haluamme tehdä pellettilämmityksestä edullisen vaihtoehdon kaikille. Siksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja toimituskulut sisältyvät aina hintaan (Manner-Suomi).


Asiantunteva asiakaspalvelu: Asiantunteva tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa pellettilämmitykseen liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten oikean pellettilaadun valinta, tilaus tai toimitus, olemme tukenasi koko matkan ajan.


Luotettavuus ja kokemus: Pellet24:n taustalla on Protektum Oy Ab, jolla on pitkä kokemus pellettien toimittamisesta yritysasiakkaille. Olemme toimittaneet jo yli 10 000 tonnia pellettejä, joten voit luottaa asiantuntemukseemme ja toimitusvarmuuteemme.


Tilaa pelletit helposti ja nopeasti Pellet24:stä!

Tutustu uuteen verkkokauppaamme ja tilaa laadukkaat pelletit jo tänään. Koe vaivaton tapa lämmittää kotisi tai yrityksesi ympäristöystävällisesti ja edullisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *